Svíčková skleněná lucerna modrá zelená stolní dekorace sklo Ø21cm V21,5cm

Floristik24 Svíčková skleněná lucerna modrá zelená stolní dekorace sklo Ø21cm V21,5cm Floristik24 Svíčková skleněná lucerna modrá zelená stolní dekorace sklo Ø21cm V21,5cm Floristik24 Svíčková skleněná lucerna modrá zelená stolní dekorace sklo Ø21cm V21,5cm

hledat

Lampion a lucerna lucerna dekorace sklo
Vysoká sklenice na svíčku a lucerna v modrozelené barvě okouzlí vás i vaše hosty jako dekorace na stůl! Velké rýhované sklo se směrem nahoru rozšiřuje a končí kovovým, třpytivým okrajem, který znovu interpretuje duhově zelenou barvu. Podle dopadu světla se váza v horní části rozzáří žluto-zlatě nebo se základní barva rozzáří jasným leskem. Na rozdíl od spodní části skleněné nádoby není tento okraj průhledný. Nepravidelná struktura povrchu dodává skleněné váze také kouzlo.

Skleněnou lucernu můžete zevnitř nasvítit jako působivý poutač například na letní dekoraci čajovou svíčkou nebo sloupkovou svíčkou. Ale také jako široká květinová váza, skleněná nádoba vytváří třpytivé tyrkysové akcenty na stole nebo na okně. Tato sklenice na svíčku přináší svěžest a barevné schéma připomíná vodu. Proto se lucerna hodí zejména do horkých dnů, skleněná dekorace na svatby nebo námořní dekorace v létě. Skleněná váza se navíc ideálně hodí k vaší vintage dekoraci!

U nás na prodejně najdete i sklo na čajovou svíčku v teplé červené barvě.
Poznámka: Příslušenství a dekorativní předměty zobrazené na obrázcích produktů nejsou součástí dodávky.
Výška: cca 21,5 cm
Průměr nahoře: cca Ø21cm
Průměr nášlapu: cca Ø9cm
Barva: modrá / zelená (tyrkysová)
Materiál: sklo
Množství: 1 kus
google_translate

Lampion a lucerna

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled