Peří přírodní 18 - 24cm 10g

Floristik24 Peří přírodní 18 - 24cm 10g Floristik24 Peří přírodní 18 - 24cm 10g Floristik24 Peří přírodní 18 - 24cm 10g

hledat

Jarní dekorace na stůl
Ozdobte se zvláštním peřím! Tato pravá ptačí peříčka jsou tou nejlepší volbou pro vytvoření nápaditých kostýmů a originálních dekorací.

Přírodní peří prémiové značky VIANA je ručně sbírané, zaujme svým strakatým vzorem v přírodních barvách hnědé a bílé a má dlouhý kýl. Ozdobná pírka tak můžete snadno zapracovat do svých výtvorů. Vytvořte si vlasové doplňky k efektnímu kostýmu přišitím ptačích peří na stuhu nebo je jednoduše připevněte sponkami nebo lepidlem. Peříčka vypadají skvěle i na módních doplňcích. Takhle je hrabat s peřím zábava! Pravá pírka se svými tlumenými barvami hodí stejně tak k vytvoření podzimní dekorace s dekorativními zvířátky, umělými houbami, mechem a lucernou.

Dlouhá pírka v přírodě jsou dodávána v plastové krabičce o hmotnosti 10 gramů. Ozdobná pírka mohou mít délku 18 až 24 centimetrů.

Upozornění: Jedná se o přírodní produkt ! To znamená, že výrobek podléhá přirozeným výkyvům, a proto se může od uvedených rozměrů lišit ve tvaru, barvě, velikosti, šířce, délce a průměru!

Délky: cca 18cm - 24cm
Barva: přírodní barvy
Materiál: pravé ptačí peří
Hmotnost: cca 10g

google_translate

Jarní dekorace na stůl

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled