Ozdobná větvička Umělá borová větev s bobulemi zelená, červená 58cm

Floristik24 Ozdobná větvička Umělá borová větev s bobulemi zelená, červená 58cm Floristik24 Ozdobná větvička Umělá borová větev s bobulemi zelená, červená 58cm Floristik24 Ozdobná větvička Umělá borová větev s bobulemi zelená, červená 58cm

hledat

Jedle větve a girlandy bobulemi
Tato ozdobná větev imituje větev borovice úžasně realistickým způsobem! Malé bobule na umělé větvi přinášejí do hry jasně červenou - klasické barvy pro vánoční ozdoby! Větev umělé větve byla navržena ve více barvách a lze ji vidět i ve skleněné váze.

Vytvořte si kytici z umělých větviček a hedvábných květin, jako jsou vánoční růže jako trvanlivá dekorace stolu nebo adventní dekorace na recepci - borovice jako úhledná alternativa k jedlově zelené je vítána v obývacím pokoji i v hotelu, v restauraci nebo ve výzdobě výlohy. Ozdobná větev je stejně atraktivní, když ji začleníte do věnce nebo aranžmá. V případě potřeby můžete větev trochu ohnout, zkrátit nebo bezpečně zafixovat v květinové pěně. Pro rozzářenou vánoční atmosféru přidejte na adventní větev malý řetěz světel.

Poznámka: Příslušenství a dekorativní předměty zobrazené na obrázcích produktů nejsou součástí dodávky.

Délka: cca 58 cm
Barva: zelená, bílá
Materiál: plast, kov
Produktová řada: Viana
Množství: 1 kus
google_translate

Jedle větve a girlandy

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled