Ozdobná stuha s protěží zelenou 25mm 20m

Floristik24 Ozdobná stuha s protěží zelenou 25mm 20m Floristik24 Ozdobná stuha s protěží zelenou 25mm 20m Floristik24 Ozdobná stuha s protěží zelenou 25mm 20m

hledat

Vánoční stuhy stuha zelenou
Tato vysoce kvalitní ozdobná stuha stříká alpský zázrak se srdcem v osvěžujícím zeleném odstínu. Stuhu zdobí dekorace z protěže, pravděpodobně jedné z nejznámějších a nejsymboličtějších alpských květin rodu Leontopodium. Bílé květy se v řadě střídají s rozkošnými srdíčky vyplněnými ornamentem. Výsledkem je tradiční bavorský šarm, který stuhu obklopuje a díky níž je ideální pro zařízení, které je oddané venkovskému stylu a které sází na rustikální útulnost. Integrovaný drátěný okraj umožňuje snadno a umělecky vyrábět mašličkové kreace, které dlouho vydrží ve tvaru.

Můžete si například vytvořit okouzlující aranžmá, které do vašeho domova vnese přírodu zasněných Alp. Vezměte přírodní dřevěný kotouč z břízy nebo zvonku a postavte na něj jednoduchou skleněnou vázu, kterou můžete opatřit trsem protěže. Vázu omotejte ozdobnou stuhou a zafixujte trochou horkého lepidla nebo šikovnou mašličkou. Ideální by bylo také použití při šití tradičních krojů. Nechte se inspirovat přírodní krásou protěže a popusťte uzdu své kreativitě!

Svrchní materiál rustikální ozdobné stuhy tvoří 100 procent polyester. Na délku měří kolem 20 metrů a na šířku kolem 25 milimetrů. Má drátěný okraj z kovu a je dodáván na praktické plastové roli.

Délka: cca 20m
Šířka: cca 25 mm
Materiál: polyester
Barva: zelená, bílá
Množství: 1 kus


google_translate

Vánoční stuhy

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled