Kytice se sasankami a růžemi fialová, krémová 30cm

Floristik24 Kytice se sasankami a růžemi fialová, krémová 30cm Floristik24 Kytice se sasankami a růžemi fialová, krémová 30cm Floristik24 Kytice se sasankami a růžemi fialová, krémová 30cm

hledat

Kytice Kytice sasankami
Aranžování květin je jedním z nejstarších dekorativních nápadů lidstva, s jedinou nevýhodou, že je nestálé. Tato ušlechtilá kytice z umělých sasanek a růží se doporučuje, pokud se chcete dlouho těšit z kvetoucí nádhery.

Dekorativní kytice z vysoce kvalitních hedvábných květů je exkluzivním výtvorem značky VIANA, která si u Blumendeko zakládá na pečlivé reprodukci všech detailů. Při návrhu kytice byl kladen velký důraz na barevnou kompozici. Krémová, tmavá a světle fialová a zelená v této kytici dokonale ladí. Květy drobných kvítků i listy na okrajích přebírají barvu sasanek. Pro úspěšnou dekoraci stolu vlastně nemusíte udělat nic víc, než vložit kytici do krásné vázy. Pro zvláštní příležitosti si můžete vybrat ubrousky ve správné barvě. Nebo nechte kytici rozvinout její efekt vleže jako letní dekoraci.

Umělá jarní kytice v sofistikovaných odstínech fialové a bílé je vysoká kolem 30 centimetrů. Přes drátek ve stoncích lze kytici ještě trochu ohnout. Celkem se umělá kytice skládá z deseti stonků, které jsou svázány rafií.

Výška: cca 30 cm
Barva: zelená, bílá, fialová
Materiál: plast, kov, lýko
Množství: 1 kus
google_translate

Kytice

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled