Girlanda vistárie bílá 175cm 2ks

Floristik24 Girlanda vistárie bílá 175cm 2ks Floristik24 Girlanda vistárie bílá 175cm 2ks Floristik24 Girlanda vistárie bílá 175cm 2ks

hledat

Girlandy Girlanda
Romanticky ohromující nádheru květin vám nabízí tato svěží květinová girlanda značky VIANA. Girlanda se skládá z bílých květenství, která jsou připevněna k visícím zeleným stonkům. Věrně po vzoru přírodního originálu je tato vistárie, jak zní její botanický název, vhodná především jako závěsná rostlina.

Za tímto účelem můžete robustní stonky s integrovaným kovovým drátem snadno zapracovat do dekorací. Nechte ze stropu vznášet sprchu květin nebo ozdobte podloubí pro stylovou svatbu. Pokud chcete, můžete ušlechtilou umělou květinu v bílé barvě zkombinovat s fialovým květenstvím, které také najdete v našem obchodě.

Umělá girlanda vistárie se skládá ze tří bílých květinových pramenů a má působivou celkovou délku asi 175 centimetrů. Z toho je asi 63 centimetrů na stonku a 112 centimetrů na květenství. Velikost květů je přibližně 1,5 až 3 centimetry. Umělou girlandu z vistárie obdržíte jako sadu 2 kusů.

Celková délka: cca 175 cm
Délka květenství: cca 112 cm
Délka rukojeti: cca 63 cm
Velikost květů: cca 1,5-3cm
Barva: zelená, bílá
Materiál: plast, kov
Množství: 2 kusy


google_translate

Girlandy

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled