Dekovase Artikschocke keramická zelená Ø9,5cm V9cm

Floristik24 Dekovase Artikschocke keramická zelená Ø9,5cm V9cm Floristik24 Dekovase Artikschocke keramická zelená Ø9,5cm V9cm Floristik24 Dekovase Artikschocke keramická zelená Ø9,5cm V9cm

hledat

Keramické zásobníky Dekovase Artikschocke
I v přírodě jsou artyčoky stejně krásné jako chutné. Ale tato malá dekorativní váza z keramiky ve světle zelené barvě promění přírodní formy rostliny v opravdovou lahůdku pro oko!

Kolem baňatého tvaru byly vymodelovány četné listy a nanesena různobarevná glazura. Uprostřed malé květinové vázy od VIANA je kulatý otvor, do kterého můžete umístit malou květinu.

Na parapetu a v kuchyni je malá keramická váza stylovým doplňkem, který zabere málo místa. Ve skutečnosti ale artyčok patří do středu pozornosti, tedy do výzdoby vašeho stolu. Možná byste dokonce chtěli dvě nebo tři tyto elegantní vázy s čajovými svíčkami naaranžovat na ozdobný talíř? Protože artyčok je dostupný i v modré a bílé. Těžko se rozhodnout, který z těch dvou!

Zelený keramický artyčok je přibližně 9 centimetrů vysoký a má přibližný průměr 9,5 centimetru. Artyčok je balen v polystyrenu a dodáván v pevné kartonové krabici. Noha je také pokryta tenkým plastovým kluzákem, aby byly vaše povrchy v bezpečí před poškrábáním.

Průměr : cca 9,5 cm
Výška: cca 9 cm
Barva : zelená
Materiál : keramika, plast
Množství : 1 kus
google_translate

Keramické zásobníky

Článek s pouze malým množstvím.
Sezónní položky nelze přeměnit!


Last Minute

všechny podkategorie na první pohled